Tuesday, July 28, 2015

bulan tujuh dah berlabuh tirai 2 hari lagi
bagi anda yang masih dalam dilema nak beli tuppy bulan ni..
jom.order sekarang.

9:33 PM Noor Adilah Hassan

bulan tujuh dah berlabuh tirai 2 hari lagi
bagi anda yang masih dalam dilema nak beli tuppy bulan ni..
jom.order sekarang.

Sunday, July 26, 2015

inovasi baru dari tupperware
saya memang suka patern baru rice smart nii...
slim
jimat ruang
kedap udara
beras bawah sekali kuar dulu.
10l
x de bau hapak
x de ulat beras tau.
sy guna dan beras saya memang tahan lama
rm308
x rugi melabur sedikit dari beras x leh guna

9:04 PM Noor Adilah Hassan

inovasi baru dari tupperware
saya memang suka patern baru rice smart nii...
slim
jimat ruang
kedap udara
beras bawah sekali kuar dulu.
10l
x de bau hapak
x de ulat beras tau.
sy guna dan beras saya memang tahan lama
rm308
x rugi melabur sedikit dari beras x leh guna

saiz 14.5l
paling besar dlm adik beradik water dispencer
x pernah kuar lagi color pink yang cantik ni
rugi x beli sekarang
rm141

9:00 PM Noor Adilah Hassan

saiz 14.5l
paling besar dlm adik beradik water dispencer
x pernah kuar lagi color pink yang cantik ni
rugi x beli sekarang
rm141

julai penuh dengan diskaun dan promosi
square round ini
ada pelbagai color
saiz paling besar 2l
800ml
400ml
pelbagai fungsi
pelbagai warna
rm175.00

8:58 PM Noor Adilah Hassan

julai penuh dengan diskaun dan promosi
square round ini
ada pelbagai color
saiz paling besar 2l
800ml
400ml
pelbagai fungsi
pelbagai warna
rm175.00

Saturday, July 25, 2015

hanya tinggal beberapa biji je.
10 l
kedap
boleh isi segala bagai sebab besar
isi beras
isi keropok
simpan gula x nak bg semut pun boleh

11:30 PM Noor Adilah Hassan

hanya tinggal beberapa biji je.
10 l
kedap
boleh isi segala bagai sebab besar
isi beras
isi keropok
simpan gula x nak bg semut pun boleh

Tuesday, July 7, 2015

mood raya dah datang dah ni
nak buat jamuan dah cukup kelengkapan ke.
ni tupperware buat promosi banyak ni sempena raya
antaranya
water dispenser pink 14.5l
serving centre hijau
set punch bowl dgn 12 biji cawan
mcm2 lagi la
nak tgk brg lain2 sil ke fb saya
Noor Adilah Hassan

11:21 PM Noor Adilah Hassan

mood raya dah datang dah ni
nak buat jamuan dah cukup kelengkapan ke.
ni tupperware buat promosi banyak ni sempena raya
antaranya
water dispenser pink 14.5l
serving centre hijau
set punch bowl dgn 12 biji cawan
mcm2 lagi la
nak tgk brg lain2 sil ke fb saya
Noor Adilah Hassan

wah aura raya makin terasa.
ada 10 hari je lagi ramadan.
begitu cepat berlalu.
semoga amalan kita diterima
nak dekat raya tentu duk fikir nak beli kek
nak bagi buah tangan masa ziarah snaak sedara
kalau yang bos bos tu nak bg hadiah pada orang bawahan tu mesti duk fikir nak beli apa kan
haaa
raya cake tupperware kan ada.
rm35 1 biji.
beli byk lagi murah tau

11:16 PM Noor Adilah Hassan

wah aura raya makin terasa.
ada 10 hari je lagi ramadan.
begitu cepat berlalu.
semoga amalan kita diterima
nak dekat raya tentu duk fikir nak beli kek
nak bagi buah tangan masa ziarah snaak sedara
kalau yang bos bos tu nak bg hadiah pada orang bawahan tu mesti duk fikir nak beli apa kan
haaa
raya cake tupperware kan ada.
rm35 1 biji.
beli byk lagi murah tau

Saturday, July 4, 2015

15 pieces dalam satu harga yang sangat menggigit jari
warna yang menarik dan pelbagaimenawan mata sesiapa yang melihat.
jom order selagi ada stok

8:55 PM Noor Adilah Hassan

15 pieces dalam satu harga yang sangat menggigit jari
warna yang menarik dan pelbagaimenawan mata sesiapa yang melihat.
jom order selagi ada stok

Friday, July 3, 2015

size yg amat cantik
sesuai untuk semua mknn
kedap udara

10:31 AM Noor Adilah Hassan

size yg amat cantik
sesuai untuk semua mknn
kedap udara

sgt cantik
jimat bekas
nak letak kerabu ke yong yong tau foo ke
bahan laksa mee
amat smart

10:30 AM Noor Adilah Hassan

sgt cantik
jimat bekas
nak letak kerabu ke yong yong tau foo ke
bahan laksa mee
amat smart

jom order
15 biji semua
harga sgt2 jimat

10:28 AM Noor Adilah Hassan

jom order
15 biji semua
harga sgt2 jimat

14.5 l
cantik
warna terang

10:27 AM Noor Adilah Hassan

14.5 l
cantik
warna terang

Wednesday, July 1, 2015

sekejap je puasa kan..dah separuh ramadan dah.
ramai dh pikir nak cari baju raya kueh raya apalagi nak pikir buat rumah terbuka.
haa ni barangan tupperware yang boleh membantu runah terbuka anda..
order sekarang yea.
nanti melepas

6:37 PM Noor Adilah Hassan

sekejap je puasa kan..dah separuh ramadan dah.
ramai dh pikir nak cari baju raya kueh raya apalagi nak pikir buat rumah terbuka.
haa ni barangan tupperware yang boleh membantu runah terbuka anda..
order sekarang yea.
nanti melepas

Tuesday, June 30, 2015

Alhamdulillah selesai jun 2015.
Terima kasih kepada pembeli dan peminat tupperware semua.
Tahniah buat 2 ahli baru tupperware.
Anda ambil peluang mendaftar pada bulan jun yang menyediakan free gift utk anda.
Bagi anda yang masih berfikir, jangan fikir lama2 tau.
Sila jamu mata untuk catalog julai 2015.

9:35 PM Noor Adilah Hassan

Alhamdulillah selesai jun 2015.
Terima kasih kepada pembeli dan peminat tupperware semua.
Tahniah buat 2 ahli baru tupperware.
Anda ambil peluang mendaftar pada bulan jun yang menyediakan free gift utk anda.
Bagi anda yang masih berfikir, jangan fikir lama2 tau.
Sila jamu mata untuk catalog julai 2015.

Alhamdulillah.
Allah memberi rezeki tambahan kpd saya melalu bisnes tupperware ni.
X sangka dulu hanya minat membeli tetapi minat ini dikongsi bersama dgn pembeli lain.
Komisen tiap2 bulan rm200 ke rm300.
Untung runcit lagi.
Bolehla tampung mana bahagian dgn duit ni..
Anda mahu bisnes ini.
Pm sy ye.
Saya bermula dari 0 dan anda juga boleh lakukan..

6:22 AM Noor Adilah Hassan

Alhamdulillah.
Allah memberi rezeki tambahan kpd saya melalu bisnes tupperware ni.
X sangka dulu hanya minat membeli tetapi minat ini dikongsi bersama dgn pembeli lain.
Komisen tiap2 bulan rm200 ke rm300.
Untung runcit lagi.
Bolehla tampung mana bahagian dgn duit ni..
Anda mahu bisnes ini.
Pm sy ye.
Saya bermula dari 0 dan anda juga boleh lakukan..

Monday, June 29, 2015

1 hari lagi utk penutup jun
Catalog yang penuh dgn promosi dan harga runtuh.
barang banyak dah habis kat atokis.
Yg ada hanya stok di rumah yang sedikit.
Anda yang masih mencari2 tuppy kegemaran anda boleh hubungi saya.
Esok nantikan catalog baru julai ye 2016.
Bye bye

6:33 PM Noor Adilah Hassan

1 hari lagi utk penutup jun
Catalog yang penuh dgn promosi dan harga runtuh.
barang banyak dah habis kat atokis.
Yg ada hanya stok di rumah yang sedikit.
Anda yang masih mencari2 tuppy kegemaran anda boleh hubungi saya.
Esok nantikan catalog baru julai ye 2016.
Bye bye

Sunday, June 28, 2015

Selamat pagi semua.
Bagaimana perancangan hari ni.
Saya bekerja hari ni so kena fokus pd kerja dahulu.
Bisnes tetap jalan..
Hujung2 bulan ni ada lagi sale yang murah murah..
Nak tahu ke?
Tgk gambar ye..
Sapa yang x join ahli memang rugi.
Banyak kelebihan antaranya
1. Dpt beli barang dgn diskaun 25%
2. Dpt voucher setiap kali majalah inspira dihantar ke rumah anda.
3. Dpt award jika pembelian anda mencapai tahap tertentu
4. Dpt komisen
5. Dpt membeli barang yang bukan ahli x boleh beli.
Banyak lagi kelebihan yang anda akan dapat.

Jom sertai team power.
Bisnes tupperware online no1 di malaysia.

8:20 AM Noor Adilah Hassan

Selamat pagi semua.
Bagaimana perancangan hari ni.
Saya bekerja hari ni so kena fokus pd kerja dahulu.
Bisnes tetap jalan..
Hujung2 bulan ni ada lagi sale yang murah murah..
Nak tahu ke?
Tgk gambar ye..
Sapa yang x join ahli memang rugi.
Banyak kelebihan antaranya
1. Dpt beli barang dgn diskaun 25%
2. Dpt voucher setiap kali majalah inspira dihantar ke rumah anda.
3. Dpt award jika pembelian anda mencapai tahap tertentu
4. Dpt komisen
5. Dpt membeli barang yang bukan ahli x boleh beli.
Banyak lagi kelebihan yang anda akan dapat.

Jom sertai team power.
Bisnes tupperware online no1 di malaysia.

Friday, June 26, 2015

Alhamdulillah tupperware brand ingin memberi special promotion di bulan yang berkah ini.
Anda yang mendftr diri tupperware bulan ni akan mendapat hadiah menarik dr tupperware!!
Tgk gambar di bawah ye..
Rugi sapa yang x ambik peluang.

11:06 PM Noor Adilah Hassan

Alhamdulillah tupperware brand ingin memberi special promotion di bulan yang berkah ini.
Anda yang mendftr diri tupperware bulan ni akan mendapat hadiah menarik dr tupperware!!
Tgk gambar di bawah ye..
Rugi sapa yang x ambik peluang.

Bila dah penghujung jun ni bermakna dh hampir 2 minggu kita berpuasa.
Abda dah buat persiapan raya ke.
Beli baju,beli kueh.
Jgn lupa bersedekah di bulan ini.
Anda masih mencari2 hadiah atau sedekah anda berupa tupperware.
Tupperware ada menyediakan bag raya 2015.
1 bag mengandungi
1. 2 jenis cookies tang berlainan dalam bekas oval color salmon yang menawan.
2. 1 kek orange yang yummy dalam bekas square color salmon yang berkualiti.
3. Bag yang kalis air dan pelbagai fungsi.

Anda nak tahu harganya?
Hanya rm100 semua di atas.
pembelian anda sgt berbaloi.
Anda bygkan sebalang biskut shj rm30 kalau 2 jenis rm60. Dapat pulak bekas tupperware yang berkualiti dan ada waranty..

Haaa anda fikir fikirkan...
Berbelanja dgn bijak..

1:14 PM Noor Adilah Hassan

Bila dah penghujung jun ni bermakna dh hampir 2 minggu kita berpuasa.
Abda dah buat persiapan raya ke.
Beli baju,beli kueh.
Jgn lupa bersedekah di bulan ini.
Anda masih mencari2 hadiah atau sedekah anda berupa tupperware.
Tupperware ada menyediakan bag raya 2015.
1 bag mengandungi
1. 2 jenis cookies tang berlainan dalam bekas oval color salmon yang menawan.
2. 1 kek orange yang yummy dalam bekas square color salmon yang berkualiti.
3. Bag yang kalis air dan pelbagai fungsi.

Anda nak tahu harganya?
Hanya rm100 semua di atas.
pembelian anda sgt berbaloi.
Anda bygkan sebalang biskut shj rm30 kalau 2 jenis rm60. Dapat pulak bekas tupperware yang berkualiti dan ada waranty..

Haaa anda fikir fikirkan...
Berbelanja dgn bijak..

Siapa yang masih termimpi2 nak counterpart tupperware yang cantik ni.
Hanya ada 6 pieces je ladi.
Last!!
Dah x de kat stokis niii..
Bekas yang cantik.
Kedap udara.
X pecah jika jatuh..

1:05 PM Noor Adilah Hassan

Siapa yang masih termimpi2 nak counterpart tupperware yang cantik ni.
Hanya ada 6 pieces je ladi.
Last!!
Dah x de kat stokis niii..
Bekas yang cantik.
Kedap udara.
X pecah jika jatuh..